Folkets Hus Stavanger

Om oss

Allerede i 1925 var Folkets Hus et begrep i Stavanger. Her blei de kjente revyene spilt , der blant annet sangen ” eg e fydde på straen” blei lansert. Fram til krigen var Folketeatret en viktig brikke i byens kulturliv.Etter krigen kom behovet om større og bedre lokaler. Dette blei tilfredstillet i 1962 da Folkets Hus, slik som vi i dag kjenner det, sto ferdig. Det var den gang et av de mest moderne lokalene for møter og konferanser. I 1997 , etter en omfattende rehabilitering og oppussing, blei huset åpnet for arrangører også utenfor arbeiderbevegelsen. I 2011 har vi ytterligere fornyet oss med nytt konferanserom (Auneviksalen) og en totalfornyelse av spisesalen (Pelle)

Folkets Hus har i dag et kundespekter, foruten våre medlemmer, fra Clarion Hotell og Nato hovedkvarteret på Jåttå til Pensjonistuniversitetet, Lagretten, Stavanger Kommune, Rogaland Fylkeskommune, studentrevy og Fagforbundet. Vi har møterom for de fleste anledninger. Ta en titt på våre lokaler som er utstyrt med de siste tekniske hjelpemidler som i dag er normalt for kurs og konferanser.

Vi har inngått en avtale med et profesjonelt catering-firma som driver vårt kjøkken. Om ønskelig leverer disse mat til alle arrangementer på Huset.Firmaet har enerett på matlevering i våre utleielokaler!

Møter, kurser, konferanser, selskapslokaler

Alle rettigheter.

Folkets Hus Stavanger finner du på toppen av Ny-Olavskleiv, på Løkkeveien.
Vi ligger mellom SAS Radisson Hotell og Clarion Stavanger Hotell, og dekker kvartalet Løkkeveien – Jens Zetlitzgt – Engelsminnegaten og Ny-Olavskleiv.

Bygningsmassen består av Folketeateret, som ble reist i 1925, og som i sin helhet er utleid til Studentersamfunnet Stavanger (Folken). Kontorbygget langs Jens Zetlitzgt som er bygget i 1962 og kontorbygget langs Engelsminnegt som ble bygget i 1981.

Foruten lokaler til Fag og Arbeiderbevegelsen i Stavanger inneholder bygningene møte, kurs og selskapslokaler fra 200 mennesker ned til 10.

Folkets Hus, Stavanger eies og drives av Samvirkende Fagforeninger som er en politisk uavhengig organisasjon, dannet av fagbevegelsen i Stavanger som deres økonomiske Fellesorganisasjon.

Vår primære oppgave er å skaffe de tilsluttede foreninger forsamlingslokale og kontorer.

Vi har i de senere år rehabilitert våre bygninger og lokaler med tanke på utleie av våre møtelokaler på forretningsmessig måte til interesserte arrangører av møter kurs og konferanser.

Einar Undem


Silje Dubland


Arild Ness


Monica Bertelsen Diomande


Gulsun Sagici


Hilde Vagle


© Folkets Hus Stavanger
Webdesign og utvikling av Mandarin Design