Folkets Hus Stavanger

Bryllup

Vi gjør din merkedag til en minneverdig opplevelse

Den gode atmosfæren, de velegnede lokalene og den kompetente staben, gjør Folkets Hus Stavanger til et ideelt sted for å arrange bryllup.

Flere av salene er pusset opp og renovert uten at det har gått ut over den historiske atmosfæren som sitter fast i veggene.

Fantastisk kjøkken som tryller frem lekre retter

La Table med Pavel i førersetet har tatt over kjøkkenet på Folkets hus i Stavanger. Han har jobbet for de beste restaurantene i Stavanger som Renaa, Tango, Gastronomis Institutt og NB Sørensen Annen etasje. Han var med i det Norske kokkelandslaget fra 2015-2018.

Han gleder seg til å servere gjester på Folkets Hus Stavanger via cateringselskapet La Table.

La table hjelper dere gjerne med å sette opp en meny til bryllupet. Ved behov har han også alternativer til alle allergier.

Servitører kan leies ut på timepris.

Ta kontakt om dere lurer på noe: post@la-table.no

Både små og store bryllupsfeiringer

Vi inviterer gjerne det kommende brudeparet samt pårørende til en omvisning der de ser seg rundt, får informasjon om muligheter og kan fremme ønsker dersom de har ideer utenom det vanlige.

Vi har lokaler for både større og mindre store bryllupsfeiringer.

Lokaler egnet til Bryllup

Festsalen

Festsalen er vår storstue. Salen, som er 213m², ligger i 2 etasje med egen inngang for bevegelseshemmede. Akkurat som i øvrige møterom og...

Les mer

Sal 2

Våre lokaler til leie brukes blant annet til jubileer, brullup, møter, konferanser og foredrag. Kapasitet: 50 personer i kino oppsett 30...

Les mer

Pelle

Pelle spisestue har en kapasitet på 60 personer for bespisning Størrelse: 90 m2 Kapasitet: 60 personer til bespisning 50 personer i...

Les mer

© Folkets Hus Stavanger
Webdesign og utvikling av Mandarin Design