Folkets Hus Stavanger

Bryllup

Vi gjør din merkedag til en minneverdig opplevelse

Den gode atmosfæren, de velegnede lokalene og den kompetente staben, gjør Folkets Hus Stavanger til et ideelt sted for å arrange bryllup.

Flere av salene er pusset opp og renovert uten at det har gått ut over den historiske atmosfæren som sitter fast i veggene.

Sentral beliggenhet midt i hjertet av Stavanger gjør det enkelt for tilreisende å delta i begivenheten. Folkets Hus i Stavanger er omringet av hoteller for overnatting. Det er også kort vei til buss og tog forbindelser.

Fantastisk kjøkken som tryller frem lekre retter slik at du kan være gjest på din egen fest

Vår prisbelønnede kokk vil sørge for at bryllupet ditt byr på en gastronomisk opplevelse. Kokken vår er kjent for sin kreativitet og lidenskap for matlaging, og vil jobbe tett med deg for å skape en meny som passer perfekt til bryllupet ditt. Han bruker kun de beste råvarene og kan håndtere spesielle diettbehov eller allergier.

Både små og store bryllupsfeiringer

Flere saler som gjør at vi kan tilrettelegge for både større og mindre store bryllupsfeiringer.

Teknisk utstyr som lyd- og lysutstyr stilles til disposisjon og kan brukes for å skape et personlig preg på bryllupsseremonien og festen.

Vi inviterer gjerne det kommende brudeparet samt pårørende til en omvisning der de ser seg rundt, får informasjon om muligheter og kan fremme ønsker dersom de har ideer utenom det vanlige.

Rimelige leiepriser gjør at det passer for de fleste budsjetter.

Det er viktig å planlegge i god tid for å sikre at lokalet er tilgjengelig på ønsket dato.

Lokaler egnet til Bryllup

© Folkets Hus Stavanger
Webdesign og utvikling av Mandarin Design